Ti Tommeltotter er spesialister på montering av kjøkken, bad, vaskerom og garderober.

I tillegg har vi samarbeidspartnere på andre fagområder for å gi kundene våre en helhetlig opplevelse av en lønnsom oppussing.

Vi har gjennom mange år opparbeidet oss solid kunnskap om å montere ulike typer kjøkken, bad og garderober, og vi har da også god kompetanse på alt annet som slike prosjekter kan medføre. For de fleste går det flere år mellom hver gang det er slike prosjekter på gang, og det er ikke lett å huske på alt som behøves og som må avklares. Vi jobber med dette hver dag og ser hva som kan glippe underveis dersom man ikke er erfaren. Her på hjemmesiden vår ønsker vi å gi deg tips om hva du må tenke på, og ta stilling til, når du skal i gang med et oppussingsprosjekt.

Det gode samarbeidet vi har hatt med Kvik over flere år gjør oss til spesialister på deres innredninger, og kanskje er vi «Norgesmester» på Danske Kvik, men vi monterer alle de kjente merkene på markedet.

Når det behøves har vi samarbeidspartnere på fagområder som for eksempel elektriker- og rørleggerarbeid, maler, snekker, og gulvlegger som kan utføre annen renovering og oppussingsarbeid hos deg, og vi kan formidle befaring med de aktuelle fagområdene. Pristilbud og eventuell faktura kommer direkte til deg fra dem – uten påslag fra oss.

Dersom du ønsker kan vi være din prosjektkoordinator og planlegge tidspunkter for gjennomføringen med alle involverte fagområder slik at prosessen blir så smidig som mulig for deg. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Skybilde