Hvem vi er…

Ti Tommeltotter er et monterings firma som er spesialister på montering av kjøkken, garderober og bad.

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss solid kunnskap om å sette sammen ulike typer kjøkken, garderobe og bad, og da også montering av disse.

Det gode samarbeidet vi har hatt i flere år med Kvik Alnabru gjør oss til spesialister som kan tilby gode priser og hurtig montering av deres produkter.

Blant våre samarbeidspartnere har vi personer som er eksperter på sine fagfelt. For eksempel å legge gulv eller fliser over kjøkkenbenk.

Vi har også leverandører av glassplater til å montere over kjøkkenbenk som kan ta mål og monterer etter at kjøkkenet er montert.

Ved behov har vi samarbeidspartnere på fagområder som elektriker- og rørleggerarbeid, maler, og snekker som kan utføre renovering og oppussingsarbeid.

Dersom du ønsker kan vi være din Prosjektkoordinator og planlegge tidspunkter for gjennomføring slik at prosessen blir så smidig som mulig for deg.

Vi kan formidle befaring med aktuelle fagområder – hvis nødvendig. Pristilbud, og eventuell faktura, kommer direkte til deg fra dem – uten påslag fra oss.

Ta kontakt med oss for mer informasjon.