Er du en dyktig montør/møbelsnekker?

Er dette deg?

Du gleder deg til hver arbeidsdag, elsker å se resultatet av arbeidet ditt, og de smilende og fornøyde kundene når du er ferdig. Du liker å arbeide selvstendig, men kan også å jobbe i team. Du kan montere all innredning fra A-Å og tilpasser dette når nødvendig. Selvfølgelig kan du montere hvitevarer og annet som er vanlig i denne type jobb. Du leser og forstår både arbeidstegninger og monteringsanvisninger godt, og du samarbeider fint med rørlegger, elektriker og andre for å sikre at resultatet for kunden blir bra.

Du kommuniserer godt på norsk og/eller engelsk både skriftlig og muntlig. Du kan bruke PC, og er ikke redd for å lære noe nytt, og du behersker alt verktøy som behøves i arbeidet ditt. Du har det som behøves av kompetanse og erfaring, og du har gode referanser.

Du trives når arbeidsdagen går fort, og liker å ha full kontroll når den er ferdig. Du jobber vanligvis mellom 08 — 16.00, men liker at du har frihet til å jobbe mer i perioder når det er nødvendig for å bli ferdig, og at du da senere kan avspasere når du har behov og mulighet til det.

Kjenner du deg igjen? Da vet du godt hva som kreves av deg i dette arbeidet, og vi gleder oss til å høre deg fortelle oss om deg selv, hva du mener er viktig i denne jobben, og hva du mener du er spesielt god på.

Vi tilbyr deg gode betingelser som gjør at du også kan påvirke din egen årsinntekt. Vi ønsker at du skal tjene bra! I tillegg er det telefon-/bilordning, og annet som er nødvendig for at du skal kunne gjøre en god jobb. Stillingsprosent: 100 %.

Vi behandler søknader fortløpende, så ikke nøl med å sende din søknad og CV til: post@titommeltotter.no 

Spørsmål? Ring: 21 60 18 00